ICHIRUKIFAN.GP__ version #23. (c) the 1st hungarian IchiRuki fan site . *  XMAS EDITION. *
Tartalom
Meddig még?
Megj.: Az anime 366. része alapján írtam. Ez inkább Rukiát mutatja be, hisz az animében Ichigo hazaérkezése van. Kissé szomorú. Remélem tetszeni fog! Az esetleges hibákért előre is elnézést kérek! Kélek legyetek elnézőek, mert nagyon siettem vele! :)
 
 
 
Meddig még?
 
 
Újra azok a soha el nem felejthető, mély nyomot hagyó emlékképek futottak végig az agyán: amikor halálistenné változtatta, amikor megmentette a kivégzés elől, amikor hosszú idő után újra találkoztak, amikor hollow-vá változott, amikor megmentették Orihimét, a szívszorító búcsú, majd végül a viszontlátás boldog pillanata.
 
Büszke volt rá. Erős lett, megmentett mindenkit és rendbe hozott mindent újból. Közben mégsem változott semmit sem, aminek végülis örült. De most megint itt vannak. Az átjáró előtt Soul Society-ban, pont amikor először megmentette. És most megint búcsúra készülnek. Már nem bírta tovább visszafojtani, pár könnycsepp legördült az arcán. 
 
Újra búcsúzni... már nagyon elege volt belőle. Miért kell nekik mindig elválniuk, miért kell mindig fájnia, ha elmegy, miért kell ennyire hiányoznia? Ezekre a kérdésekre még maga se tudta a választ. Attól félt, hogy ez lesz az utolsó alkalom, amikor láthatja. És félt ettől. Hisz bármi történhet, míg nincsenek együtt. Halálos sebet kaphat ő is és a fiú is- erre a gondolatra összeszorult a szíve. Féltette, aggódott érte. De mégis ezeken felül boldog és hálás volt. Hisz annyi jó és felejthetetlen emléket szereztek együtt.
 
-Köszönöm...-Csak ennyit suttogott maga elé. A szomorú ábrázat, azonban még mindig arcán ült. Újabb búcsú...és ki tudja, hogy láthatják-e még egymást. 
 
-Még találkozunk Rukia. - A fiú hangja zökkentette ki a szomorúságból és meglepett kifejezés vette át a helyét a szomorúságnak. Boldog volt, hogy a fiú ezt mondja, mégis kis keserűséggel a hangjában válaszolt.
 
-Kíváncsi vagyok, hogy hányszor fogod még ezt mondani. - Ekkor már mélyen egymás szemébe néztek és mind a ketten mosolyogtak. 
 
-Ez nem olyan, mint legutóbb. Ezért mit számít, ha ezt mondom? - Ő is tudta, hogy ez most más. Ha legközelebb találkoznak már más lesz. Érezték, hogy nem lesz több búcsú, már csak ezt kell kibírniuk. 
 
-Igazad van. - Hatalmas mosoly feküdt mindegyikük arcán. Órákig tűnő percekig álltak így, végül a fiú megfordult és belépett a kapuba, miközben hátranézett és integetett. 
 
A lány még ott állt, amíg a kapu be nem záródott teljesen. Ezek után szomorúan lépkedett az irodája felé. Épp fordult volna be a sarkon, amikor kapitányába ütközött. 
 
-Elment. -Csak ennyit mondott a lány, majd egy könycsepp gördült le az arcán.
 
-Nyugalom nem most találkoztatok utoljára! - Ezzel kapitánya megsimogatta Rukia fejét, majd mind a ketten elmosolyodtak. 
 
És igaza volt. Három hosszú év után Ichigo újra a Lelkek Világába ment...de többé nem kellett búcsúzkodnia.
 
THE END
     
HelloHello. :)

Köszöntünk Téged Magyarország ELSŐ (nem mellesleg legnagyobb) IchiRuki rajongói oldalán! Ha már itt vagy, alaposan nézzél körül ;) Tartalmas és igényes kis weboldallal van dolgod ;) Ha megtetszett, gyere vissza akár minden nap, mi örülünk neked! A Chatben beszélgethetsz, hisz remek kis közösségünk van:) Ha elég fanatikusnak érzed magad, akkor napjában többször látogass ^w^
Rajongóknak FanClub is van, Antisoknak meg takarodó innen XD

Üdvözlettel a szerkesztők:
BakaNeko, Ruki, Kuchiki-san & Bleach22

 

     
Navigation
Főoldal
Érvek
Bleach
Kubo Tite
Ficek
Doujinshi
Extra
VK RK PK
Díjak

 

     
Chat

Nem hírdetünk, nem kérünk szavazást! IH-sok és antisok nem pampognak ;P

 

 
 
 
 
 
 

 

 

     
Jelentkezz be^^
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
IchiRuki Fans:)
Indulás: 2009-08-16
     

 

Oldal cuccok

"Rukia, I love you"

Link us:

Legfőbb társoldalak <3Meghívásos!

Elit oldalak:
[asako] [betty&chriss] [tomka] [
sirius]  [ren] [naruto-hun] [NajouaMusic] [zsu-chan x3] [-Akatsuki] [Gem] [natsu.GP] [Aqene] [kera] [doma] [MJ fan site] [UlquiHime] [INUYASHA]

» Próbálkozhatsz, de nem
biztos, hogy bekerülsz!:P

Top Affik

[x][x][x][x][x][x]
Ide mindenki kikerül aki jelentkezik :D

Buttoncserék [KATT]

Eredmények

~2009. szept. 7.

Az édes szerver törölte, de voltunk mi 2. helyen a toplistában 2009-ben. Majd szerünk új helyezést, és azt idetesszük XD
+ Ugyanide 2009. okt. 24.-én, Keiko ajánlásával kerültünk ki^^ [×]

 2010. 11. 28. Egy ideje már a Google első helyén vagyunk, de a mai napon ki is teszem az oldalra :)

 

     
Site Info

Admin: BakaNeko, Ruki, Kuchiki-san, Bleach22
Design: Ruki
Alap CSS: x
Írók: Adminok és látogatók
Fordítók: Adminok és látogatók
Weboldal megalakult: 2008. aug. 6.
Weboldal átköltözött gp-re.: 2009. aug. 16.
Zárás: S O H A :)
Mail: [x]
Az oldalt bármely felbontásban és böngészőben megtekintheted:D

 


 

     
Kaptuk *___*

Köszi Aikane *-*

>>Több kitüntetés *-*

 

 

     

           

 

 

Tartalom

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu