ICHIRUKIFAN.GP__ version #23. (c) the 1st hungarian IchiRuki fan site . *  XMAS EDITION. *
Tartalom
Walking in the rain

                                                         Walking in the Rain

Eset az eső, és az eget nehéz, fekete felhők takarták. Ebben a zord időben egy kis csapat állt a temetőben. Mindenki egy gyönyörű rózsát tartott a kezében. Csak csendben álltak ott, és egy magas sírkőre néztek.

Egy magas, feketehajú, borotválatlan férfi mellett két kislány állt. A barnahajú apját ölelgette, és szívszaggatóan sírt. A másik csak mereven állt az apja mellett, és csendesen pityergett. Nem messze tőlük három magas ifjú és egy alacsony, feketehajú lány állt. Az arcán könnyek csorogtak. A szemüveges fiú óvatosan a vállára tette a kezét, és lány felnézett rá. Az arcán mélységes fájdalom tükröződött. Ez előtt nem engedte volna meg magának, de most erősen megölelte a fiút. Nos, távolabb állt még egy lány. Hosszú, barna haja volt. Egyedül állt ott, esernyő nélkül, és a kezében egy csodaszép vörös rózsát tartott. Tudta, hogy nem kellene ott lennie. Nem akarják őt ott. A barátai elhagyták. Egyedül maradt. És Ő végette halt meg! Csakis ő tehet róla! Az egyetlen ember, akit az életénél is jobban szeretett, MIATTA halt meg!

A kiscsapat a sírnál lassan mozgolódni kezdett. A magas feketehajú férfi a két kislánnyal a sírhoz léptek, és elé tették a rózsákat. Egyenként oda tették a rózsáikat a három ifjú is, és lassan elmentek. Csak az alacsony, feketehajú lány maradt. Nem bírt mozdulni. Nem akart elmenni, ott akart maradni örökre. Vele. Végül azért lassan a sírhoz lépett. A lány, aki nem messze állt, mögé sétált. A feketehajú hirtelen megfordult. Mikor meglátta őt az arcára gyűlölet ült ki.

- Mit akarsz itt? - sziszegett. - Nem tettél már eleget?

Tudta, hogy kegyetlen, de nem ez érdekelte őt. Az egyetlen, amit abban a pillanatban érzett az a gyűlölet volt.

- Csak eljöttem megemlékezni róla, és egy rózsát tenni a sírjára, - lehajtotta a fejét, és egy könnycsepp esett a földre az arcáról. Az alacsony lány megfordult, és lassan letette a virágot a sírra, majd elindult haza.

- Várj! Bocsáss meg, kérlek, - elkapta a kezét a barnahajú lány. A másik megrántotta a kezét, és távolabb lépett tőle. Megcsóválta a fejét.

- Nem! Ezt soha nem bocsátom meg neked, - suttogta, és elment. A barnahajú lány egyedül maradt. Ő is a sírhoz ment, és rá tette azt a gyönyörű vörös rózsát, amit a kezében tartott. Aztán megfordult, és lassan haza indult. Még egyszer viszont visszanézett a sírkőre, amin Kurosaki Ichigoneve állt.

     
HelloHello. :)

Köszöntünk Téged Magyarország ELSŐ (nem mellesleg legnagyobb) IchiRuki rajongói oldalán! Ha már itt vagy, alaposan nézzél körül ;) Tartalmas és igényes kis weboldallal van dolgod ;) Ha megtetszett, gyere vissza akár minden nap, mi örülünk neked! A Chatben beszélgethetsz, hisz remek kis közösségünk van:) Ha elég fanatikusnak érzed magad, akkor napjában többször látogass ^w^
Rajongóknak FanClub is van, Antisoknak meg takarodó innen XD

Üdvözlettel a szerkesztők:
BakaNeko, Ruki, Kuchiki-san & Bleach22

 

     
Navigation
Főoldal
Érvek
Bleach
Kubo Tite
Ficek
Doujinshi
Extra
VK RK PK
Díjak

 

     
Chat

Nem hírdetünk, nem kérünk szavazást! IH-sok és antisok nem pampognak ;P

 

 
 
 
 
 
 

 

 

     
Jelentkezz be^^
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
IchiRuki Fans:)
Indulás: 2009-08-16
     

 

Oldal cuccok

"Rukia, I love you"

Link us:

Legfőbb társoldalak <3



Meghívásos!

Elit oldalak:
[asako] [betty&chriss] [tomka] [
sirius]  [ren] [naruto-hun] [NajouaMusic] [zsu-chan x3] [-Akatsuki] [Gem] [natsu.GP] [Aqene] [kera] [doma] [MJ fan site] [UlquiHime] [INUYASHA]

» Próbálkozhatsz, de nem
biztos, hogy bekerülsz!:P

Top Affik

[x][x][x][x][x][x]
Ide mindenki kikerül aki jelentkezik :D

Buttoncserék [KATT]

Eredmények

~2009. szept. 7.

Az édes szerver törölte, de voltunk mi 2. helyen a toplistában 2009-ben. Majd szerünk új helyezést, és azt idetesszük XD
+ Ugyanide 2009. okt. 24.-én, Keiko ajánlásával kerültünk ki^^ [×]

 2010. 11. 28. Egy ideje már a Google első helyén vagyunk, de a mai napon ki is teszem az oldalra :)

 

     
Site Info

Admin: BakaNeko, Ruki, Kuchiki-san, Bleach22
Design: Ruki
Alap CSS: x
Írók: Adminok és látogatók
Fordítók: Adminok és látogatók
Weboldal megalakult: 2008. aug. 6.
Weboldal átköltözött gp-re.: 2009. aug. 16.
Zárás: S O H A :)
Mail: [x]
Az oldalt bármely felbontásban és böngészőben megtekintheted:D

 


 

     
Kaptuk *___*

Köszi Aikane *-*

>>Több kitüntetés *-*

 

 

     

           

 

 

Tartalom

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu